Smart fashion shopping

De moderne vrouw heeft een neus voor koopjes. De beste fashion deals krijg je niet gepresenteerd, maar scoor je zelf. Een aantal jaar geleden knipte je de coupons nog uit de krant, tegenwoordig zijn ze overal in de online wereld: de kortingscodes.

Fashiondeals
Goede deals beginnen vrijwel altijd met een kortingscode. Alleen al daarom selecteren wij de beste kortingscodes speciaal voor jou. Kortingcodes zijn er in allerlei soorten. Een gratis verzending, een percentage korting bij een webshop of een kortingscode bij je volgende bestelling. Vaak worden deze toch anders genoemd: sommige webshops hebben het over een voucher, promocode of coupon. Uiteindelijk komt het allemaal op hetzelfde neer. De meest voorkomende kortingen die je met een kortingscode kunt verwachten zijn:

Gratis verzending (bijv. gratis verzending t/m 16 mei)
Vast percentage korting op je orderbedrag (bijv. 15% korting op een tas)
Vast bedrag korting op je bestelling (bijv. €5,- korting op een order)
Korting vanaf een bepaald orderbedrag (bijv. 10% korting op bestellingen vanaf €100,-)
Korting op bepaalde producten (bijv. 10% korting op alle schoenen)

Evenementen
Er zijn vele evenementen speciaal voor fashion. Reeds was er de Glamour Day, waar je 20% korting krijgt bij heel veel winkels. Tweemaal per jaar zitten fashionista’s klaar of lopen zij in de stad, gebruikmakend van de korting die tijdens dit evenement wordt aangeboden. Maar er is meer! Wanneer je de social media kanalen goed in de gaten houd, zie je verschillende events voorbij komen. Bijvoorbeeld de fabrieksuitverkoop bij de Hunkemoller, de sneakerevents en de ST studio sample sales. Door de social media kanalen van jouw favoriete merken te “liken” en je op “aanwezig” te zetten voor deze events ben jij als eerste op de hoogte van alles waar korting te krijgen is.

online-codes-6118

Online shoppen in het buitenland
Soms is het voordeliger om jouw favoriete item in het buitenland te shoppen. Of misschien heeft jouw lievelingsmerk geen Nederlandse webshop zoals bijvoorbeeld het geval is bij ASOS. Vanaf hier gaat online winkelen een stapje verder. De aanschaf van een creditcard is hierbij geen overbodige luxe. Voor zowel online als in de winkel. Vaak biedt bijv. een MasterCard creditcard voordelen, zoals aanvullende verzekeringen, services of deelname aan een spaarprogramma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *