De Unisa boots Wilson black zijn de musthaves van dit seizoen

Mijn ochtend begint met mode en de bijpassende vraag: ‘wat zal ik eens aantrekken vandaag?’ Onderweg naar kantoor open ik mijn mailbox en stromen de eerste fashion updates binnen. Zo kwam er ook een mail binnen van MooieSchoenen.nl, met korting op de eerstvolgende bestelling. Kijk, daar heb je me al. De moderne vrouw neigt vaak naar tassen of naar schoenen. En ik ben zo gezegd een schoenen vrouw.

Met de ‘grijp jouw korting nu’ ga ik naar de website, om de nieuwe collectie te bewonderen. Lees: ik ga rechtstreeks naar mijn favoriete merk Unisa. Daar werd ik getroffen door een prachtig paar enkellaarsjes: Unisa boots Wilson black. De eerste gedachte en tevens motivatie kwam binnen: enkellaarsjes draag je vrijwel het hele jaar. Op zijn minst drie seizoenen, met de aankomende winter als piek.

Voor de juiste schoenen is er weinig wat ik niet zou doen om deze te bemachtigen. In het bijzonder een enkellaars – een constante metgezel voor het overgrote deel van het jaar en tegelijkertijd een perfecte combi met een skinny jeans. Ik zoek naar comfort en een hoge hak – een lastige combinatie – en ik weet dat ik deze zojuist weer bij Unisa gevonden heb. In de vorm van Unisa boots Wilson black.

Unisa boots

 

Hoe ik ooit door het leven ging zonder enkellaarsjes ligt inmiddels ver achter mij. Maar als jonge vrouw kan ik mij bijna geen leven meer zonder voorstellen. De meeste van ons spenderen uren online op zoek naar dat ene perfecte paar, en ondanks dat we allemaal van details houden, gaat er niks boven een elegante en stevige laars om de seizoenen te doorlopen.

De Unisa boots Wilson black omvatten alles wat ik zoek in een enkellaars. Suède in combinatie met een strook leer maken de schoenen elegant met een stoere inslag. De hak voegt de juiste hoeveelheid centimeters toe die je benen langer laten ogen en waarmee je toch eindeloze wandelingen kunt maken. De rits aan de achterzijde is een eenvoudige touch die precies het juiste detail toevoegt. Het enige wat nog ontbreekt aan deze enkellaarsjes zijn mijn voeten aan de binnenkant. Watch out Unisa boots Wilson black, I’m coming for you!

Naast mijn ode aan de Unisa boots Wilson black is de gehele collectie van Unisa glamoureus en elegant, een collectie die zonder twijfel je schoenenhart iets sneller laat kloppen. Kijk voor de gehele collectie 2015 op Mooieschoenen.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *